Welkom bij Clinic Noord!

Medische hulp bij uw haar en huid problemen

Waarom kiezen voor Clinic Noord?

Over Ons

Clinic Noord is een nieuwe, sfeervolle kliniek gelegen in de mooie stad Groningen. Vandaar de naam Clinic Noord! Onze kliniek staat voor persoonlijke aandacht, kwaliteit en kundigheid. Bij Clinic Noord kunt u terecht voor al uw haarproblemen. Daarnaast kunt u uiteraard ook bij ons terecht voor mesotherapie behandelingen voor uw gezicht en verschillende injectables zoals lipfiller behandelingen.

Er wordt aandachtig geluisterd naar uw hulpvragen. Samen wordt er gekeken naar een bijpassende oplossing voor uw probleem en wens. Wij streven naar het beste resultaat voor onze cliënten met onze kennis en kundigheid. Ons team volgt voortdurend trainingen en opleidingen, leert nieuwe technologieën, technieken en neemt nooit genoegen met minder goede resultaten.

Met deze doelstelling en ambitie blijven we continu investeren in opleidingen en apparatuur om de beste resultaten voor onze cliënten te behalen.

Ons Doel

Wij werken niet alleen met producten die prettig zijn, maar ook wetenschappelijk onderbouwd en uitvoerig getest. In onze kliniek hechten wij veel waarde aan persoonlijke aandacht en uiteraard staat hygiëne bij ons ook hoog in het vaandel.

Middels een uitgebreid intake gesprek bespreken wij uw wensen en stellen wij een plan op wat degelijk verschil maakt. Door goed te luisteren, de tijd te nemen en zorgvuldig te overwegen helpen wij de cliënten op weg naar een verbetering van het probleem. We heten u van harte welkom op onze locatie!

Behandelingen

Wij streven altijd naar het beste resultaat!

Beard Growth Therapy
Beard Growth Therapy

Een baard is een symbool voor mannelijkheid. De afgelopen jaren is het een trend geworden om de baard te laten groeien. Baardgroei heef...

Hair Growth Therapy
Hair Growth Therapy

The Hair Growth Therapy is een van de bewezen behandelingen om haarverlies tegen te gaan en de haargroei te stimuleren. Het is een effe...

Molecule Hair Therapy
Molecule Hair Therapy

Deze behandeling wordt aangeraden na een haartransplantatie!

De Molecule Hair Therapy is een klinisch bewezen behandeling om haarverlies tegen te gaan en de haargroei te stimuleren. Het is een eff...

Hair Filler Therapy
Hair Filler Therapy

De Hair Filler Therapy is een medische en effectieve behandelingen tegen hoofdhuidaandoeningen, welke kaalheid en haaruitval veroorzake...

Led Scalp Therapy
Led Scalp Therapy

Wetenschappelijk is bewezen dat LED therapy (ook wel bekend als photobiostimulatie) positief effect heeft op haargroei stimulatie. ...

Meso Glow
Meso Glow

De Meso Glow is een behandeling waarbij het resultaat is dat de huid een mooie glow krijgt. Er worden verschillende vitamines in de hui...

Skinbooster / Meso Revitalize
Skinbooster / Meso Revitalize

De Skinbooster / Meso Revitalize zorgt voor een frisse, stralende, gehydrateerde en uitgeruste huid met daarbij een vermindering van fi...

Skinbooster Profhilo®
Skinbooster Profhilo®

‘Een natuurlijke anti-aging behandeling met pure hyaluronzuur’. Heb je last van een vers...

Lipfillers

Dankzij een lipfiller behandeling kan je smalle, dunne lippen meer volume geven. Lippen trekken net als de ogen, de aandacht. Volle lippen staat, vaak onbewust, voor een jonge en frisse uitstraling. Tegenwoordig is dit een schoonheidsideaal. Het voller maken van de lippen met fillers, geven dunne en/of oudere lippen weer volume. Je nieuwe lippen geven je gezicht een boost. De lipfiller behandeling is voor jong en oud. Hoe ouder je wordt, hoe minder collageen en elastine je aanmaakt. Dit kan je ook terug zien in de lippen. De lippen kunnen dunner worden. Soms blijft slecht een dun streepje over, de lippen zijn nauwelijks zichtbaar. Een behandeling met lipfillers geeft hierbij een natuurlijk resultaat.

Een behandeling met lipfillers wordt altijd uitgevoerd met tijdelijke fillers. Deze zijn dus niet permanent. Na de behandeling zie je meteen resultaat en dit blijft zeker zes tot negen maanden zichtbaar. Hierdoor kan je lang plezier hebben van je nieuwe, zachte en volle lippen.

De lipfiller behandeling wordt uiteraard uitgevoerd door een BIG-geregistreerd medisch specialist.

De behandeling met lipfillers is niet alleen voor mensen die op een natuurlijke manier vollere lippen willen en een jeugdiger uiterlijk, maar deze behandeling is ook geschikt voor mensen die bijvoorbeeld hun asymmetrische lippen willen corrigeren.

Lippen opvullen kan heel natuurlijk en subtiel, met behoud van de balans in het gezicht. De mond is een echte blikvanger. Een mooi gevormde mond geeft een jeugdige, sensuele uitstraling. Misschien bent u niet tevreden over de vorm van uw mond of de dikte van uw lippen. Of misschien worden uw lippen met het ouder worden dunner door het verlies van volume. Wat voor u ook de reden mag zijn. Clinic Noord kijkt samen naar uw wensen en een bijpassende oplossing.

Lipfillers
Lipfillers
Lipfillers
Lipfillers
Lipfillers
Lipfillers
Lipfillers
Lipfillers
Lipfillers
Lipfillers
Lipfillers
Lipfillers

Tarieven

Hairfiller Therapy

Prijs
Per behandeling €250,-
Kuur van 4 sessies €975,-

Molecule Hair Therapy

Prijs
Per behandeling €160,-
Kuur van 3 sessies €460,-

Hair Growth Therapy

Prijs
Per behandeling €135,-
Kuur van 3 sessies €385,-

Led Scalp Therapy

Prijs
Per behandeling €35,-
Kuur van 4 sessies €120,-

Beard Growth Therapy

Prijs
Per behandeling €50,-
Kuur van 3 sessies €140,-

Meso Glow

Prijs
Per behandeling €75,-
3 behandelingen €175,-

Skinbooster / Meso Revitalize

Prijs
Per behandeling €100,-
3 behandelingen €250,-

Skinbooster Profhilo

Prijs
Per behandeling €220,-
2 behandelingen €400,-
3 behandelingen €600,-

Lipfiller

Prijs
Juvéderm 0,5 ml €200,-
Juvéderm 1,0 ml €250,-
Stylage M 0,5 ml €175,-
Stylage M 1,0 ml €225,-

FAQ Haar Mesotherapie

 • Hoe werkt mesotherapie?

  Mesotherapie werkt met een zogenaamde mesogun. Er worden met behulp van de mesogun haarstimulanten, anti-oxidanten en natuurlijke bouwstoffen in de huid ingebracht. Dit wordt gedaan met de zogenaamde micro-injecties waarbij de stoffen ongeveer 1 millimeter diep in de huid worden ingebracht.

 • Het is van mesotherapie bekend dat dit haaruitval kan stabiliseren en soms zelfs bestaand haar weer voller kan maken. Mesotherapie is daarom momenteel één van de populaire behandelingen tegen haaruitval. Er zijn ook zowel mannen als vrouwen die mesotherapie als alternatief tegen haaruitval gebruiken. Voor optimaal resultaat zijn er vaak meerdere behandelingen nodig. De mesotherapie behandeling kan ook goed worden gebruikt in combinatie met een haartransplantatie, om het resultaat nog verder te verbeteren.

 • De kans op risico’s en bijwerkingen van de mesotherapie behandeling zijn er klein. Net als bij iedere andere ingreep bestaat er altijd een kans op bijvoorbeeld een allergie of ontsteking. Om de kans hierop te verkleinen, is het belangrijk dat u zich goed houdt aan de voor – en nazorg. Deze instructies ontvangt u van de kliniek.

 • Wist u dat onder andere ernstige stress de haaruitval kan verergeren? Dit kan ook gebeuren wanneer u niet voldoende belangrijke voedingsstoffen binnenkrijgt. Heeft u last van haaruitval en denkt u dat dit mogelijk komt door een tekort aan bepaalde essentiële voedingsstoffen? We raden u dan altijd aan om eerst door uw huisarts of dermatoloog te laten onderzoeken, waardoor dit mogelijk komt. Pas wanneer de exacte oorzaak van de haaruitval is achterhaald, kunnen er gericht stappen worden ondernomen om de haaruitval te verminderen.

 • Steeds meer mensen kiezen er voor om de mesotherapie behandeling tegen haaruitval te combineren met een haartransplantatie. Dit heeft namelijk twee positieve effecten. Aan de ene kant zorgt mesotherapie er voor dat bestaande haren dikker en gezonder worden, wat ook geldt voor de getransplanteerde haren. Aan de andere kant zorgt mesotherapie ervoor dat haaruitval wordt gestabiliseerd en dat er minder shock loss optreedt na de haartransplantatie behandeling.

 • In verschillende studies is aangetoond dat mesotherapie in ongeveer 90% van de gevallen kan zorgen voor stabilisatie van de haaruitval. Dit maakt mesotherapie voor haaruitval één van de effectieve behandelingen die er tegenwoordig beschikbaar is.

 • Omdat er bij mesotherapie tegen haaruitval verschillende natuurlijke stoffen in de hoofdhuid worden ingebracht, is de kans op bijwerkingen nihil.

 • Door de meeste mensen wordt de mesotherapie behandeling niet als pijnlijke behandeling beschouwd. De prikjes kunt u uiteraard wel een beetje voelen, mar de pijn is meestal minimaal. Bovendien ervaart u doorgaans ook geen napijn. Wanneer de behandeling klaar is, kunt u de meeste activiteiten vrijwel direct hervatten.

 • De kleine naaldjes die aan de mesogun zitten, maken uw huid gevoelig. Uw huid is rood en kan licht gezwollen zijn. Probeer het aanraken en wrijven over de huid zoveel mogelijk te vermijden. Hardhandig krabben kan immers wondjes veroorzaken. Wondjes kunnen in sommige gevallen gaan ontsteken, waardoor de wondgenezing moeizaam verloopt.

 • Mesotherapie kan niet worden toegepast op het moment dat u te maken heeft met een actieve infectie op de hoofdhuid of als u lijdt aan een virale infectie. Diabetespatiënten, maar ook mannen en vrouwen met een stollingsstoornis zal een andere behandeling geadviseerd worden. Het gebruikt van bloedverdunners kan een mogelijke contra indicatie zijn. Tijdens het intakegesprek wordt uitvoerig aandacht besteed aan uw gezondheidstoestand, medische achtergrond en eventueel medicatiegebruik. De contra indicaties worden besproken.

 • Na de mesotherapie behandeling is het belangrijk dat de werkzame stoffen goed in kunnen werken. Er wordt daarom meestal aangeraden om 24 uur na de behandeling het hoofd niet nat te maken. Kijk daarom bijvoorbeeld uit met douchen. Daarnaast is het belangrijk dat u minimaal de eerste 24 uur na de behandeling niet transpireert. Sla de sportschool of andere sportactiviteiten daarom in eerste instantie over. Kom daarnaast niet met uw handen aan het gebied waar u bent behandeld. Er zijn namelijk verschillende kleine wondjes, die anders ontstoken kunnen raken.

 • Mesotherapie bij haaruitval heeft uitstekende en langdurige resultaten tot gevolg. U heeft meerdere behandelsessies nodig om een optimaal resultaat te bereiken. Om het resultaat zichtbaar te houden, zijn verschillende nabehandelingen nodig. Afhankelijk van uw situatie volstaan 1 tot 2 onderhoudsbehandelingen per jaar.

 • Mesotherapie wordt toegepast met een mesogun en ultra kleine naalden. Als u gevoelig bent en angstig bent voor naalden kan dat als een nadeel worden ervaren. De naaldjes zijn over het algemeen niet groter dan 0.01 tot 0.02 mm en de behandeling is niet echt pijnlijk. Mensen met een angst voor naalden kunnen de behandeling daardoor wel als onaangenaam ervaren.

 • Jongeren onder de 18 jaar hebben schriftelijke toestemming nodig van ouders en/of verzorgers. Het verdient de aanbeveling dat jongeren samen met een ouder naar het intakegesprek komen.

 • U kunt nieuwe haargroei verwachten langs de bestaande haarlijn. Ook uw haardichtheid kan verbeteren. Uw haardos en de textuur van uw haar zullen gezonder worden.

 • Geadviseerd wordt om 24 uur te wachten met het wassen van uw haar. Daarna kunt u de milde, reinigende shampoo gebruiken die u anders ook gebruikt om uw haar te verzorgen.

 • Meestal duurt het twee tot drie sessies voordat de eerste resultaten zichtbaar worden. Dit verschilt echter van persoon tot persoon. Het komt ook voor dat na een enkele behandelsessie al resultaat waarneembaar is. Twee tot drie behandelsessies is echter een gemiddelde. Zichtbare resultaten worden waargenomen door een toegenomen haargroei, afnemende haaruitval, een verbeterde haardichtheid en een gezonder ogende haardos.

Reviews

Contact