Molecule Hair Therapy

De Molecule Hair Therapy is een klinisch bewezen behandeling om haarverlies tegen te gaan en de haargroei te stimuleren. Het is een effectieve behandelmethode tegen extreme haaruitval en dunner wordend haar als gevolg van haarziektes zoals verschillende vormen van alopecia. Door de werkzame stoffen en groeifactoren te injecteren in de hoofdhuid worden deze direct aangebracht op de plek waar de haarwortels zich bevinden.

De Molecule Hair Therapy maakt onderscheid met de Hair Growth Therapy in verband met de verschillende peptiden die er in de cocktail zit. Peptiden zijn moleculen die bestaan uit een klein aminozuren die met elkaar verbonden zijn door peptidebindingen. Een peptide onderscheidt zich van een eiwit door het aantal aminozuren in het molecuul, maar kan zelf dienen als bouwsteen voor een eiwit. Naast het peptidencomplex bevat het tal van vitamines, maar ook hyaluronzuur en aminozuren. De hoofdhuid wordt niet alleen optimaal voorzien van voedingsstoffen, maar ook gehydrateerd, wat zorgt voor een gezonde balans.

De formule is speciaal ontwikkeld om de haarzakjes te stimuleren, te activeren en de haargroei weer goed op gang te brengen. Dankzij de innovatieve samenstelling dat bestaat uit de speciale moleculen en anti – oxidanten, worden de haarfollikels geprikkeld en tot haargroei gestimuleerd.

Deze behandeling wordt geadviseerd voor cliënten die last hebben van alopecia areata, alopecia androgenetica, alopecia diffusa.

Bij deze behandeling wordt door middel van hele kleine, ultrafijne injecties de moleculen, polyvitamines, groeifactoren en anti – oxidanten in de hoofdhuid geïnjecteerd. Met behulp van deze injecties wordt het haarverlies gestopt en nieuwe haargroei gestimuleerd.

De behandeling duurt ongeveer 30 - 40 minuten. Het aanprikken wordt nauwelijks gevoeld. Vooraf verdoven is niet noodzakelijk. Pijn na de behandeling komt zelden voor. Cliënten kunnen na de behandeling direct weer aan het werk. Na de behandeling kan er roodheid, jeuk en/of zwelling optreden. Dit trek binnen een paar uurtjes weg.

Voor optimaal resultaat zijn er drie tot acht behandelingen nodig met interval van 10 dagen. De behandeling wordt in kuurvorm geadviseerd. De resultaten van de behandelingen worden na twee of drie maanden goed zichtbaar. Na de behandelkuur wordt geadviseerd om, om de zes maanden langs te komen voor een onderhoudsbehandeling. Met de onderhoudsbehandeling behoud je het resultaat.