Skinbooster Profhilo®

‘Een natuurlijke anti-aging behandeling met pure hyaluronzuur’.

Heb je last van een verslapte huid of wil je af van fijne lijntjes of aanwezige porieën? Dan is de nieuwste trend op het gebied van huidverjonging een goede overweging: Profhilo®. Deze nieuwe rimpelbehandeling op basis van hyaluronzuur verstrakt de huid en laat je huid er jonger, gladder en stralender uitzien. Fijne lijntjes en rimpels vallen minder op en de huid oogt zichtbaar jonger. Profhilo® kan worden toegepast in het gezicht, hals, decolleté en op de handen. In tegenstelling tot ‘gewone’ hyaluronzuurfillers bevat Profhilo® geen chemische toevoegingen. Het product is 100% natuurlijk.

Een belangrijk voordeel is dat met Profhilo® de huid wordt verjongd zonder volume te geven aan het gezicht. De Profhilo® behandeling verbetert namelijk de hydratatie van de huid, geeft meer stevigheid en gaat dus huidverslapping tegen. Met een behandeling bereik je dat de huid zichzelf herstelt en de uitstraling wordt verbeterd. Dit allemaal met een natuurlijke bewerking van hyaluronzuur. Zo is er dus absoluut geen kans op onnatuurlijke resultaten. De werking van Profhilo® is te danken aan het feit dat de aanmaak van collageen (type 1, 3, 4 en 7), en elastine gestimuleerd wordt. Dit wordt “bioremodeling” genoemd. De huid wordt weer stevig en gezond in de verschillende huidlagen.
Het resultaat is heel natuurlijk, de huid wordt steviger en krijgt een mooie glans. Je huid is zelf aan het werk gezet om dit mooie resultaat te bereiken.

Profhilo® helpt de huid verstevigen en voedt de dermale cellen. Voor deze anti-rimpelbehandeling wordt gebruik gemaakt van hoogwaardige hyaluronzuur, welke niet-permanent, biologisch afbreekbaar en betrouwbaar is. Hyaluronzuur is een stof die van nature voorkomt in het lichaam en ervoor zorgt dat de huid vocht kan vasthouden.

Naarmate de jaren vorderen, neemt de hoeveelheid hyaluronzuur in de huid af. Hierdoor wordt de huid droger, met fijne lijntjes, rimpels en huidverslapping als gevolg. Door de huid op vijf plekken per gezichtshelft te injecteren met Profhilo®, wordt de collageenaanmaak gestimuleerd. Dit resulteert in een stevigere, gladdere huid met aanzienlijk minder rimpels. Profhilo® verbetert de huidstructuur, maakt de huid steviger, hydrateert en geeft een liftend effect.

Het grootste verschil met een fillerbehandeling is dat deze vorm van huidverbetering ervoor zorgt dat de verouderde huid opnieuw wordt gevormd. Profhilo® is de best mogelijke preventieve behandeling tegen rimpels en andere tekenen van huidveroudering.

FAQ Profhilo®

 • Wat is er nieuw aan Profhilo®?

  Het product heeft in 2016 de Aesthetic Awards gewonnen voor de meest innovatieve behandeling omdat het een geheel nieuwe bewerking van hyaluronzuur betreft met hele specifieke voordelen. Het hyaluronzuur is heel natuurlijk, dus minder kans op bijwerkingen. Profhilo® is de enige injectable behandeling die de fibroblasten, keratinocyten en adipocyten in de huid zelf stimuleert en de extracellulaire matrix hiermee haar stevigheid weer teruggeeft. Daardoor herstelt de huid zich en wordt de toenemende huidverslapping aangepakt. Dit alles is goed wetenschappelijk onderbouwd.

 • Profhilo® wordt in een serie van twee behandelingen geïnjecteerd in de huid volgens de BAP-techniek. Hierbij worden injecties geplaatst in tien (2 x 5) anatomisch uitgekiende gebieden die zorgen voor een optimaal resultaat. Profhilo® verspreidt zich heel goed dus er zijn maar een aantal injecties nodig om een geheel gezicht (of andere indicatie) optimaal te behandelen. De behandeling is snel en de kans op bijwerkingen is doordat het lichaamseigenstof bevat klein.

 • Hyaluronzuur is een stof die van nature in de huid voorkomt. Wanneer deze stof geïnjecteerd is, wordt deze uitermate goed door de huid verdragen. De mogelijke neveneffecten van een behandeling met Profhilo® zijn milde zwelling, roodheid en soms een paar blauwe plekjes. Dit wordt eerder veroorzaakt door de injecties dan door het product zelf en zal snel verdwijnen.

 • Direct na de behandeling zijn kleine bultjes waar te nemen op de plekken waar is geïnjecteerd. Deze bultjes verdwijnen vrijwel altijd binnen 24 uur. Ook blauwe plekken kunnen voorkomen. Ook dit trekt weg binnen enkele uren. Hou er na een Profhilo®-behandeling rekening mee dat je tot 12 uur na de behandeling geen inspanning verricht (sporten, fysiek werk). De eerste 24 uur kun je alcohol en de zon het beste vermijden. Wacht 48 uur met saunabezoek, massage of een bezoek aan de schoonheidsspecialist.

 • Een Profhilo®-behandeling maakt de huid zichtbaar soepeler en strakker. Dit geldt voor het gezicht, maar ook de hals, decolleté en handen. De eerste resultaten zijn na vier tot acht weken zichtbaar. Om het resultaat te optimaliseren, adviseren wij een tweede behandeling. De tweede behandeling vindt plaats na 4 weken. In de weken na deze behandelingen doet het hyaluronzuur verder haar werk: de stof hydrateert en stimuleert de huid van binnenuit. Hierdoor wordt de huid na verloop van tijd nog egaler en stralender. Het resultaat van de Profhilo®-behandeling houdt vervolgens zes tot twaalf maanden aan, afhankelijk van je leeftijd en huid. Hierna kun je eventueel opnieuw een Profhilo®-behandeling ondergaan ter onderhoud.

 • Profhilo® is een zeer veilig behandeling waarbij zelden complicaties optreden. Direct na de behandeling kun je last krijgen van zwellingen en blauwe plekken, maar deze verdwijnen snel; vaak al binnen enkele uren. Omdat bij Profhilo® gebruik wordt gemaakt van de lichaamseigen stof hyaluronzuur treden er zelden allergische reacties op. Het natuurlijke hyaluronzuur wordt door het lichaam afgebroken en is na enkele maanden geheel uit het lichaam verdwenen. Hoewel Profhilo® een nieuwe behandeltechniek op het gebied van huidverbetering is, werd de techniek wereldwijd al meer dan 200.000 keer toegepast. Hierbij traden zelden complicaties op. Twijfel je of je huid geschikt is voor het ondergaan van een Profhilo®-behandeling? Bespreek dit gerust tijdens het vrijblijvend consult met de behandelaar. Profhilo® is sinds 2015 op de markt en wordt sindsdien wereldwijd veel gebruikt, waarbij tot op heden nog geen bijwerkingen anders dan bovengenoemde, zijn gerapporteerd. Dit is toe te schrijven aan het feit dat het een zeer pure vorm van hyaluronzuur betreft.

 • Voor iedereen vanaf ongeveer 30 jaar die huidverslapping tegen wil gaan. Ook voor mannen en vrouwen die een natuurlijk huidverjongend effect willen en de stap naar een “echte” filler (nog) niet zien zitten. Ook kan de behandeling goed gecombineerd worden met een filler of botox behandeling of als aanvulling op een andere behandeling.

 • Er zijn 2 (soms 3) behandelingen nodig met een tussenpose van een maand afhankelijk van de mate van huidveroudering. Omdat de huid door deze behandeling zelf aan het werk gezet wordt, zie je niet meteen resultaat. Vaak zie je wel al dat de huid beter gehydrateerd is. Vanaf 4 - 8 weken na de eerste behandeling is het positieve effect steeds duidelijker, dit komt omdat de aanmaak van collageen en elastine tijd nodig heeft.

 • Het is afhankelijk van de conditie van de huid hoelang deze verbeteringen zichtbaar blijven. Geadviseerd wordt om 1 of 2 keer per jaar een losse behandeling te ondergaan om het resultaat te behouden. Immers: het verouderingsproces gaat gewoon door.