Hair Growth Therapy

The Hair Growth Therapy is een van de bewezen behandelingen om haarverlies tegen te gaan en de haargroei te stimuleren. Het is een effectieve behandelmethode tegen extreme haaruitval en dunner wordend haar als gevolg van hoofdhuidaandoeningen zoals verschillende vormen van alopecia. Door de werkzame stoffen en groeifactoren te injecteren in de hoofdhuid worden deze direct aangebracht op de plek waar de haarwortels zich bevinden.

De formule is speciaal ontwikkeld om de haarzakjes te stimuleren, te activeren en de haargroei weer goed op gang te brengen. Dankzij de innovatieve samenstelling dat bestaat uit de speciale moleculen en anti – oxidanten, worden de haarfollikels geprikkeld en tot haargroei gestimuleerd.

Deze behandeling is geschikt voor cliënten die last hebben van haaruitval, trage haargroei, of verschillende vormen van alopecia. Het haar groeit na de behandeling sterker en gezonder terug.

Bij deze behandeling wordt door middel van hele kleine, ultrafijne injecties de moleculen, polyvitamines, groeifactoren en anti – oxidanten in de hoofdhuid geïnjecteerd. Met behulp van deze injecties wordt het haarverlies gestopt en nieuwe haargroei gestimuleerd.

De behandeling duurt ongeveer 30 - 40 minuten. Het aanprikken wordt nauwelijks gevoeld. Vooraf verdoven is niet noodzakelijk. Pijn na de behandeling komt zelden voor. Cliënten kunnen na de behandeling direct weer aan het werk. Na de behandeling kan er roodheid, jeuk en/of zwelling optreden. Dit trek binnen een paar uurtjes weg.

Voor optimaal resultaat zijn er drie tot zes behandelingen nodig met interval van 10 dagen. De behandeling wordt in kuurvorm geadviseerd. De resultaten van de behandelingen worden na twee of drie maanden goed zichtbaar. Na de behandelkuur wordt geadviseerd om, om de zes maanden langs te komen voor een onderhoudsbehandeling. Met de onderhoudsbehandeling behoud je het resultaat.