Skinbooster / Meso Revitalize

De Skinbooster / Meso Revitalize zorgt voor een frisse, stralende, gehydrateerde en uitgeruste huid met daarbij een vermindering van fijne lijntjes en rimpels. De Skinbooster / Meso Revitalize is een optimale behandeling om je huid te kunnen voorzien van hoogwaardige huidverbeterende ingrediënten, waarmee je huidconditie met sprongen vooruit gaat.

Na je dertigste levensjaar neemt de hoeveelheid collageen en elastine die de huid aanmaakt af. Collageen en elastine zijn verantwoordelijk voor de stevigheid van de huid.

Tijdens een Skinbooster / Meso Revitalize behandeling wordt er gewerkt met een injectievloeistof bestaande uit een basis van natuurlijk hyaluronzuur, aangevuld met actieve ingrediënten zoals antioxidanten, vitamines, mineralen, peptiden en aminozuren die de huid verbeteren, voeden en stimuleren. Hyaluronzuur is een natuurlijke vochtbinder en komt van nature voor in onze tussen de cellen. Hyaluronzuur kan tot 1000x zijn gewicht aan water vasthouden. Denk aan een spons die het vocht absorbeert. Verlies van hyaluronzuur is een van de oorzaken van huidveroudering.

Bij een filler in de diepere huidlagen aangebracht en geeft plaatselijk meer volume. Bij de Skinbooster / Meso Revitalize krijgt de hele huid een oppepper. Door op verschillende plekken hyaluronzuur te injecteren, krijgt de huid iets meer volume, verbetert de elasticiteit en worden de fijne lijntjes verzacht. Het aantal benodigde behandelingen hangt af van de conditie van de huid. Vaak zijn er drie behandelingen nodig met een interval van vier weken. De Skinbooster / Meso Revitalize is ook geschikt voor jongere vrouwen waarvan de huid de zichtbare sporen van zonneschade, roken of een ongezonde levensstijl draagt. Een hersteltijd is er niet nodig.

Deze behandeling werkt op basis van hyaluronzuur. Dit is een lichaamseigen stof met een hydraterende werking, daarnaast stimuleert het de aanmaak van collageen. Naarmate we ouder worden neemt of de hoeveelheid collageen en het aantal elastinevezels af, waardoor de huid elasticiteit en volume verliest. Ook neemt het hyaluronzuur af, waardoor de huid droger wordt. Je zult hierdoor merken dat de huid slapper wordt en er snellers rimpels of fijne lijntjes ontstaan. Door een Skinbooster / Meso Revitalize behandeling te ondergaan, wordt het volume en elasticiteit van de huid teruggebracht en vervagen fijne lijntjes.

Voor de behandeling:


  • 24 uur niet zonnen, geen zonnebank, geen sauna bezoeken

  • 24 uur geen alcohol nuttigen

  • Gebruik een paar dagen voor de behandeling geen bloedverdunnende middelen zoals Aspirine of Ibuprofen

  • Een week voor de behandeling geen Omega3 (visolie) supplementen innemen


Na de behandeling:

  • Vermijd twee weken zoveel mogelijk contact met direct zonlicht. Indien het niet te vermijden is, smeer dan zonnebrandcrème met SPF 50 op de huid
  • Gebruik make-up na 24 uur

  • Bezoek gedurende drie dagen geen sauna of chloorhoudend zwembad

  • Niet intensief sporten gedurende 24 uur na de behandeling

  • De eerste twee weken geen chemische peelings gebruiken


Indien u vragen hebt over deze behandeling kunt u contact met ons opnemen.