Meso Glow

De Meso Glow is een behandeling waarbij het resultaat is dat de huid een mooie glow krijgt. Er worden verschillende vitamines in de huid geïnjecteerd. Hierdoor worden de vitamines meteen opgenomen en zie je sneller resultaat ten opzichte van het gebruiken van verschillende crèmes.

Gemiddeld bereikt slechts 1% van de vitamines uit voeding de huid: ze worden eerst afgegeven aan de belangrijkste lichaamsprocessen en organen. De huid wordt als laatste voorzien. Stress, alcohol, slaaptekort, hormonale veranderingen, ongezonde voeding, ziekte en zonlicht putten het vitamine niveau van de huid daarnaast versneld uit. De huidcellen komen dus standaard vitamines te kort.

Vitamines zijn echter wel essentieel voor een gezonde huid: ze voorzien de huidcellen van antioxidanten en essentiële voedingstoffen zodat zij voldoende energie hebben om hun natuurlijke processen optimaal te laten verlopen. Een tekort leidt op korte of lange termijn dan ook onmisbaar tot huidproblemen en/of vroegtijdige veroudering.

De vitamines bevatten een pure, zeer hoge dosis vitamine A, C, E en B-complex. Zij ondersteunen en stimuleren de huideigen (herstel)processen en zorgen zo voor een sterke, gezond uitziende huid. Deze krachtige vitamine cocktail geeft daarnaast een boost aan de collageen aanmaak, verbetert de teint en textuur van de huid, werkt ontstekingsremmend, beschermt tegen schade door vrije radicalen (roken, zon, stress) en heeft een huid oplichtende werking

Vitamine A: verstevigt, verstrakt, verfijnt huidtextuur en poriën, vermindert pigmentatie, geeft een gezonde glow, stimuleert de aanmaak van collageen en elastine, versterkt de dermis.

Vitamine B3 (niacinamide): sterk vochtbindend, voorkomt uitdroging van de huid, verbetert de doorbloeding en daarmee aanvoer van zuurstof en voedingsstoffen naar de huidcellen, vermindert vaalheid als gevolg van glycatie (verstijven van collageen door suikers), reguleert de talgproductie, vermindert pigmentatie, egaliseert.

Provitamine B5 (panthenol): kalmeert, huid herstellend, zorgt voor significante verbetering bij diverse vormen van huidirritatie (o.a. droogte, ruwe huid, schilfering, jeuk, roodheid, ontstekingen, wondjes), sterk vocht inbrengend.

Vitamine C: verheldert, egaliseert, beschermt tegen zonschade, stimuleert de collageen aanmaak, geeft een gezonde glow.

Vitamine E: hydrateert, herstelt, ontstekingsremmend, geneest, vermindert roodheid, geneest zonnebrand, versnelt heling van (acne)littekens en striae.

Deze behandeling is geschikt voor dames en heren en voor elk huidtype.

Voor de behandeling:


  • 24 uur niet zonnen, geen zonnebank, geen sauna bezoeken

  • 24 uur geen alcohol nuttigen

  • Gebruik een paar dagen voor de behandeling geen bloedverdunnende middelen zoals Aspirine of Ibuprofen

  • Een week voor de behandeling geen Omega3 (visolie) supplementen innemen


Na de behandeling:

  • Vermijd twee weken zoveel mogelijk contact met direct zonlicht. Indien het niet te vermijden is, smeer dan zonnebrandcrème met SPF 50 op de huid

  • Gebruik make-up na 24 uur

  • Bezoek gedurende drie dagen geen sauna of chloorhoudend zwembad

  • Niet intensief sporten gedurende 24 uur na de behandeling

  • De eerste twee weken geen chemische peelings gebruiken


Indien u vragen hebt over deze behandeling kunt u contact met ons opnemen.